Nieuw stadshotel, huurappartementen en handelsruimtes op de Zuivelmarkt in Hasselt

15 oktober 2024  

Nieuw stadshotel, huurappartementen en handelsruimtes op de Zuivelmarkt in Hasselt

 

Op de Zuivelmarkt in Hasselt zal tegen de zomer van 2025 een nieuw stadshotel openen met een twintigtal kamers, ontworpen voor citytrippers die op zoek zijn naar een moderne, digitale ervaring in het hart van de stad. Dit hotel, gerund door de familie Daenen, zal zich richten op gasten die een stedelijke beleving zoeken, zonder de traditionele check-in en check-out procedures. Alle kamers worden uitgerust met modern sanitair en de nieuwste voorzieningen, waarbij een mix van grotere en compactere kamers beschikbaar zal zijn.

Een unieke aanvulling: huurappartementen door Nina Bruno Vastgoed

Naast het hotel wordt er een nieuw project van Nina Bruno Vastgoed gerealiseerd in het aanpalende pand, bestaande uit zes hoogwaardige huurappartementen en één penthouse. Nina Bruno, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, kocht het gebouw om luxe wooneenheden te creëren voor huurders die op zoek zijn naar een moderne leefruimte in de binnenstad van Hasselt.

De appartementen worden ontworpen door Buro B en worden volledig in dezelfde stijl als het hotel gebouwd, met een focus op stijl en comfort. Elk van de zes appartementen heeft een oppervlakte van 124 vierkante meter, terwijl het penthouse 105 vierkante meter groot is. Een bijzonder kenmerk is het speciale raam dat kan worden omgevormd tot een uitschuifbaar terras, wat een prachtig en uniek uitzicht in de binnenstad zal opleveren. De appartementen worden verhuurd voor 900 euro per maand, en het penthouse voor 1.000 euro per maand.

Handelsruimtes en moderne voorzieningen

Op de gelijkvloerse verdieping van het pand biedt Nina Bruno Vastgoed ook twee ruime handelsruimtes aan van elk 144 vierkante meter, ideaal voor horeca-uitbaters die willen genieten van de levendige sfeer van de Zuivelmarkt. Deze ruimtes zullen verhuurd worden voor 2.500 euro per maand.

Beschikbaar zomer 2025

De appartementen en commerciële ruimtes zullen, net als het hotel, tegen de zomer van 2025 klaar zijn voor bewoning en gebruik. 

Voor meer informatie over de huurappartementen en handelsruimtes kunt u contact opnemen met Nina Bruno Vastgoed via info@ninabrunovastgoed.be of telefonisch via +32 89 20 34 34.

Benieuwd naar nog andere projecten van Nina Bruno Vastgoed?

Naast de ontwikkelingen in Hasselt is Nina Bruno Vastgoed ook actief in tal van andere innovatieve nieuwbouwprojecten. Kom op zondag 20 oktober langs tijdens Nieuwbouwzondag om drie van hun recente projecten te ontdekken: het woonproject in Oudsbergen, residentie La Rosa in Genk en residentie Cosimo in Genk. Hier krijg je de kans om te genieten van een persoonlijke rondleiding en al je vragen te stellen. Bij Cosimo en La Rosa kun je in 2024 bovendien nog profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6%.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of een investering, het team van Nina Bruno staat klaar om je te adviseren en begeleiden.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: