Group Bruno steunt het ‘Fruit the Future’-initiatief en brengt gezonde voeding naar scholen

15 oktober 2024   Group Bruno

Group Bruno steunt het ‘Fruit the Future’-initiatief en brengt gezonde voeding naar scholen

 

Group Bruno heeft zich enthousiast aangesloten bij het ‘Fruit the Future’-initiatief, een project dat kinderen op scholen in Vlaanderen en Brussel wekelijks van vers fruit voorziet. Dit initiatief werd opgezet door Fruitsnacks om scholen te helpen die door beperkte subsidies anders zelf een deel van de kosten zouden moeten dragen. De overheidssubsidies dekken slechts 20 weken per schooljaar, terwijl een schooljaar 35 weken telt. Hierdoor moeten scholen 15 weken zelf bekostigen, wat voor veel scholen een uitdaging is.

Met ‘Fruit the Future’ krijgen bedrijven en ondernemers de kans om deze kloof te dichten. Ze kunnen fruitleveringen sponsoren voor scholen in hun omgeving of scholen waarmee ze een band hebben. 

Een gezonde toekomst voor onze jeugd

Group Bruno was meteen enthousiast over dit fruitige idee en werd ook peter van het project. Noë Bruno, bestuurder van Group Bruno, benadrukt het belang van dit initiatief: “Onze jeugd is de toekomst. Door hen te voorzien van gezonde voeding, investeren we in hun welzijn en prestaties. We zijn trots om deel uit te maken van dit belangrijke initiatief. Ik neem liever elke week een gezonde hap in een stuk fruit, dan een ongezonde hap uit het budget van de school van onze kinderen.

Met ‘Fruit the Future’ versterken we niet alleen de gezondheid van kinderen, maar bouwen we ook een brug tussen lokale bedrijven en scholen. Dit project geeft ondernemers de kans om direct impact te maken op de volgende generaties. Samen zorgen we ervoor dat ieder kind, ongeacht het schoolbudget, het hele jaar door toegang heeft tot gezonde voeding.” – Roel Paesmans, bestuurder van Fruitsnacks en initiatiefnemer van dit project.

Doe mee en maak een verschil

Group Bruno moedigt andere bedrijven aan om ook hun steentje bij te dragen aan ‘Fruit the Future’. Zo kunnen ondernemers samen een positieve en directe impact maken op de gezondheid van kinderen in hun regio.

Wil jouw bedrijf ook meedoen? Neem dan contact op via fruitthefuture@fruitsnacks.eu

Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke leerling een gezonde hap krijgt, zonder een hap uit het schoolbudget te nemen!

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: