Heerlijke pizza's voor groepsbestellingen bij Bruno Foodcorner

15 oktober 2024   Bruno Foodcorner

Heerlijke pizza's voor groepsbestellingen bij Bruno Foodcorner

 

Bij Bruno Foodcorner begrijpen we dat elk evenement, van zakelijke bijeenkomsten tot feestjes met collega’s, vraagt om smakelijke en vlotte catering. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod van zowel traditionele pizza's als onze speciale pizza al taglio, ideaal voor groepsbestellingen.

Keuze uit traditionele pizza's en pizza al taglio

Onze traditionele pizza's zijn beschikbaar in 17 verschillende smaken, perfect voor het serveren op elk type evenement. Met opties in de formaten media en grande kunt u eenvoudig inspelen op de grootte van uw groep. Deze pizza's worden vers bereid en kunnen warm geserveerd worden, zodat uw gasten kunnen genieten van de beste smaak en kwaliteit.

Aan de andere kant hebben we onze pizza al taglio, die speciaal is ontworpen om te delen. Deze rechthoekige pizza's zijn perfect om in stukken te snijden, wat zorgt voor een informele en gezellige sfeer. De pizza al taglio is doorgaans iets dikker dan de traditionele pizza en biedt een luchtige textuur. Met vijf verschillende smaken om uit te kiezen, zijn ze ideaal voor feesten en bijeenkomsten waarbij iedereen kan proeven van verschillende opties.

Bestelgemak en flexibiliteit

Het bestellen van onze pizza's voor groepsbijeenkomsten is eenvoudig. Via onze website of app kunt u snel uw keuze maken en de gewenste hoeveelheid doorgeven. U kunt kiezen om uw bestelling af te halen of deze te laten bezorgen binnen een straal van 7 km van onze vestigingen.

Belangrijke informatie: Houd er wel rekening mee dat de pizza al taglio alleen koud wordt aangeboden en door de klant thuis moet worden opgewarmd. Bestellingen voor al taglio moeten ook minimaal 24 uur van tevoren worden geplaatst om de kwaliteit en versheid te waarborgen.

Perfect voor elke gelegenheid

Onze pizza's zijn de ideale oplossing voor elke gelegenheid. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook gemakkelijk te delen, waardoor ze perfect zijn voor een sociale setting. 

Trakteer je collega’s op de smaakvolle pizza's van Bruno Foodcorner en maak van je volgende evenement een succes. Bestel ze nu op www.brunofoodcorner.be

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: