Cocktail workshops voor jouw team!

08 juli 2024  

Cocktail workshops voor jouw team!

 

Shake Your Own Cocktails bij Roots

Heb je altijd al willen verdiepen in de wondere wereld van cocktails? Dat kan bij Roots! Onze ervaren barmannen delen graag hun kennis met jou en organiseren mixologie workshops en tastings voor ieder doelpubliek. Al onze workshops worden op maat gemaakt, afhankelijk van het aantal deelnemers en de gewenste activiteiten.

Teambuilding

Op zoek naar een interessante teambuilding voor je bedrijf? Versterk de banden tijdens een workshop cocktails shaken bij Roots bar. Onder leiding van onze barmannen krijgt je team een inleiding in de geschiedenis van cocktails en de verschillende smaakcombinaties. Vervolgens nemen we zelf de shaker in handen en creëren we enkele originele cocktails - waar we uiteraard uitgebreid van kunnen proeven.

Vrijgezellenfeesten

Maak je vrijgezellenweekend extra speciaal met een cocktail-shake-workshop op unieke locaties. Afhankelijk van jullie voorkeuren - sweet, sour, or bitter - stellen we een gepersonaliseerde workshop samen voor jou en je vrienden. En als kers op de taart sluiten we af met het proeven van onze eigen creaties op onze exclusieve Rooftop bar.

Bij Roots zorgen we ervoor dat elke workshop een onvergetelijke ervaring wordt, perfect afgestemd op jouw wensen en behoeften. Kom langs en ontdek de magie van mixologie!

Vraag vrijblijvend je offerte aan via info@rootsbargenk.be of via +32 (0) 89 35 20 06.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: