Group Bruno X Patro Eisden Maasmechelen

12 juli 2024   Group Bruno

Group Bruno X Patro Eisden Maasmechelen

 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Group Bruno een uniek partnership heeft afgesloten met de Maasmechelse profclub Patro Eisden Maasmechelen.

Ons Commitment aan Limburgse Sport

Bij Group Bruno hebben we een groot hart voor de Limburgse sport. Al jaren zijn we een trouwe partner van voetbalclub KRC Genk en tot seizoen 2022 zelfs shirtsponsor. Daarnaast ondersteunen we ook Basketbalclub Hubo Limburg United, de handbalclubs Hubo, Sezoens Achilles Bocholt en Sporting Pelt, en vele andere lokale sportclubs.

“Sport verbindt mensen, net als Group Bruno,” zegt Luca Bruno, marketingdirecteur. We willen onze sportcommunity nog verder uitbouwen omdat we geloven in de kracht van samenwerken aan één doel. Dat gebeurt niet alleen in de sport, maar ook elke dag in onze Bruno Service Stations, de Foodcorners, Bruno Car Rental, Opruimen.Net, Green Hotel, Nina Bruno Vastgoed en Bruno Mazout. Onze bijna 700 medewerkers in alle vestigingen van Group Bruno zetten zich elke dag in om onze klanten de beste producten en service te geven. Dat kan alleen maar als we dit doen als één team. Patro Eisden Maasmechelen kan ons daarin zeker ook inspireren.

Ondersteuning van de Jeugd en Betrokkenheid van Fans

We zijn bijzonder verheugd om aan te kondigen dat we vanaf het eerste moment ook het nieuwe jeugdverhaal van Patro Eisden Maasmechelen ondersteunen. Group Bruno zal zichtbaar zijn op het gloednieuwe jeugdcomplex van de club. Daarnaast vinden we het belangrijk om de fans te betrekken in ons partnership. Binnenkort volgt er een leuke cadeau voor één gelukkige abonnee, dus stay tuned!

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn enthousiast om bij te dragen aan de sportieve en commerciële ontwikkeling van Patro Eisden Maasmechelen. Samen versterken we onze lokale en nationale sportgemeenschappen.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: