Group Bruno viert 10-jarig jubileum van Green Hotel in Genk en investeert € 1.500.000 in uitbreiding

13 augustus 2024   Group Bruno

Group Bruno viert 10-jarig jubileum van Green Hotel in Genk en investeert € 1.500.000 in uitbreiding

Group Bruno viert dit jaar het 10-jarig bestaan van het Green Hotel in Genk, een familiehotel dat sinds 2014 bekendstaat om zijn duurzaamheid en unieke beleving. Om de groeiende vraag naar verblijfsmogelijkheden in Genk te beantwoorden, investeert Group Bruno € 1.500.000 in de uitbreiding van het hotel met 14 extra kamers.

Limburg als populaire bestemming

Limburg heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een populaire bestemming voor zowel binnenlandse als buitenlandse gasten. Dit succes vertaalt zich in een bezettingsgraad van maar liefst 87% voor het Green Hotel. "We zijn enorm trots op het succes van het Green Hotel en het feit dat onze bezettingsgraad al jaren stijgt." aldus Luca Bruno van Group Bruno. "Met de aankoop van enkele panden verderop aan de Europalaan 50 breiden we het hotel uit met 14 nieuwe kamers, elk voorzien van een kitchenette en een eigen privéparkeerplaats, een extra troef voor een hotel in het centrum van Genk."

Uitbreiding met 14 nieuwe kamers

De nieuwe kamers, verspreid over twee verdiepingen en elk 30m² groot, zullen vanaf januari 2025 beschikbaar zijn voor gasten. "Er is een duidelijke behoefte aan meer hotelkamers in Genk, vooral voor gasten die langer willen blijven. Met onze nieuwe suites willen we aan deze vraag voldoen." voegt Luca Bruno toe. De nieuwe kamers zullen worden beheerd via een toegangscode en aangestuurd vanuit het Green Hotel.

Versterkte gastvrijheid onder nieuwe leiding

Sinds begin 2024 staat het Green Hotel onder de leiding van Sandro del Arbol en Sandro Romagnoli. "Het is een eer om hier dagelijks gastheer te mogen zijn, zeker gezien de positieve reacties van onze gasten" zegt Romagnoli. Het Green Hotel heeft in 2024 al zijn 23 kamers compleet vernieuwd, die nu zijn uitgerust met moderne faciliteiten zoals airconditioning, een flatscreen televisie, en gratis koffie. Elke ochtend wordt een luxe ontbijt geserveerd, en de nabijheid van attracties zoals C-Mine, La Biomista en het centrum van Genk maakt het hotel tot een aantrekkelijke keuze voor bezoekers.

De uitbreidingswerkzaamheden beginnen in oktober 2024, en de eerste gasten worden in januari 2025 verwacht. Met deze uitbreiding blijft het Green Hotel inspelen op de groeiende vraag naar kwalitatieve verblijfsopties in Genk en draagt het bij aan het verder versterken van de hotelsector in Limburg.

Ontdek het artikel op de onderstaande websites: 

Het Laatste Nieuws

Het Belang van Limburg

Made in Limburg

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: