Nieuw: pasta bij Bruno Foodcorner!

16 juni 2024   Bruno Foodcorner

Nieuw: pasta bij Bruno Foodcorner!

 

We hebben fantastisch nieuws! Na maanden van zorgvuldig testen en proeven zijn we verheugd om je voor te stellen aan ons nieuwe aanbod: vijf heerlijke pastagerechten! Met trots presenteren wij:

Rigatoni Quattro Formaggi – Een romige en rijkelijke kaassensatie
Tagliatelle Bolognese – Authentiek en vol van smaak
Tortellini Mascarpone – Zacht en verrukkelijk
Penne Arrabiata – Pittig en overheerlijk
Lasagna Ragu – Klassiek en hartig

Of je nu een avondje met vrienden plant of op zoek bent naar een heerlijke lunchoptie, onze nieuwe pasta's zijn perfect voor elke gelegenheid. Je kunt ze eenvoudig bestellen via onze website of app, om ter plekke te genieten, af te halen of thuis te laten bezorgen.

Ook beschikbaar bij je groepsbestellingen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je personeel iets speciaals te bieden tijdens de lunch. Daarom kunnen zakelijke klanten onze pastagerechten nu ook voor groepsbestellingen bestellen, rechtstreeks naar het werk. Trakteer je team op een nieuw en heerlijk gerecht tijdens de lunchpauze en laat ze genieten van onze smakelijke pasta's. Nog niet bekend met onze efficiënte formule voor bedrijven? Ontdek het hier

Of het nu voor een werkvergadering is of gewoon om je medewerkers iets extra's te bieden, onze pasta's zijn een uitstekende keuze. Proef de versheid en kwaliteit waar Bruno Foodcorner om bekend staat, nu ook in de vorm van pasta!

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: