Met de fiets of trein naar Genk On Stage? Ontvang een gratis pizza van Bruno Foodcorner!

13 juni 2024   Group BrunoBruno Foodcorner

Met de fiets of trein naar Genk On Stage? Ontvang een gratis pizza van Bruno Foodcorner!

 

Dit jaar belooft Genk On Stage weer spectaculair te worden en niet alleen door de vele artiesten. Dankzij onze samenwerking wordt er een innovatief en duurzaam mobiliteitsplan geïntroduceerd dat bezoekers zal belonen voor hun milieuvriendelijke reiskeuzes.

Speciale nachttrein voor een smakelijke beloning

Bezoekers die gebruik maken van de speciale nachttrein aan het station van Genk, worden verwend met smakelijke verrassing. Iedere reiziger ontvangt namelijk een bon voor een gratis pizza bij Bruno Foodcorner. Deze bonnen worden uitgedeeld aan iedereen die met de nachttrein reist, wat zorgt voor een aangename reis terug naar huis!

Gratis pizza voor fietsers

Maar dat is nog niet alles! Fietsers worden ook in de watten gelegd. Bezoekers die hun fiets stallen op de centrale fietsenparking bij het stadhuis, krijgen eveneens een bon voor een gratis pizza van Bruno Foodcorner. Dit initiatief moedigt niet alleen duurzaam reizen aan, maar zorgt ook voor een smakelijke beloning voor de inspanning.

Met deze acties willen we samen met Genk On Stage het duurzaam reizen promoten. Of je nu met de trein komt of de fiets, een heerlijke pizza wacht op je als dank voor je milieuvriendelijke keuze.

Persmoment met burgemeester en schepen van evenementen

Om deze leuke samenwerking te vieren, vond er ook een persmoment plaats. Burgemeester Wim Dries en schepen van evenementen Karel Kriekemans waren aanwezig om dit bijzondere initiatief aan te kondigen. Hun aanwezigheid onderstreept het belang van duurzame mobiliteit en de steun van de stad voor dit initiatief.

Ontdek het artikel op de website van Het Belang van Limburg hier.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: