Duurzaam en flexibel huren bij Bruno Car Rental voor jouw bedrijf

06 september 2024   Bruno Car Rental

Duurzaam en flexibel huren bij Bruno Car Rental voor jouw bedrijf

 

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, biedt Bruno Car Rental, in samenwerking met het autoverhuurbedrijf Hertz, jouw onderneming een toekomstgerichte oplossing: de verhuur van elektrische wagens. Als exclusieve distributeur van de Hertz-fleet in Limburg stellen wij een breed scala aan elektrische voertuigen beschikbaar die perfect aansluiten bij de mobiliteitsbehoeften van bedrijven.

Elektrische mobiliteit op maat

Bruno Car Rental biedt toegang tot een brede selectie van Hertz’ moderne elektrische voertuigen, variërend van compacte stadsauto's tot ruime modellen voor lange afstanden. Deze samenwerking stelt ons in staat bedrijven van elke omvang flexibele oplossingen aan te bieden. Of je nu één elektrische wagen nodig hebt voor een kortlopend project of een volledig wagenpark wilt opbouwen, wij hebben een aanbod dat aansluit bij jouw behoeften.

Kostenefficiënt en flexibel met Hertz

De overstap naar elektrisch rijden hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Dankzij onze samenwerking met Hertz profiteer je van voordelige huurvoorwaarden, zoals onze minilease-optie. Hiermee kun je voor minimaal drie maanden een elektrische wagen huren, zonder grote investeringen vooraf. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om te experimenteren met elektrisch rijden op een flexibele en kostenefficiënte manier.

Innovatieve mobiliteit met de Hertz-fleet

Als een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld heeft Hertz altijd vooropgelopen op het gebied van innovatie, en dat geldt ook voor hun elektrische vloot. Door onze exclusieve toegang tot Hertz' elektrische voertuigen, biedt Bruno Car Rental jou de mogelijkheid om te kiezen uit de nieuwste modellen op de markt. Dit maakt het mogelijk om te profiteren van de modernste technologieën op het gebied van elektrische mobiliteit.

Deelwagenmobiliteit: een flexibele oplossing met Hertz

Naast onze traditionele verhuuropties, introduceert Bruno Car Rental een deelwagenmobiliteitsservice in samenwerking met Hertz. Bedrijven kunnen voor slechts €6 per uur gebruikmaken van een elektrische wagen voor korte ritten of ad-hocbehoeften. Deze service, die momenteel wordt getest op de Corda Campus, biedt een innovatieve en kostenefficiënte manier om in te spelen op de mobiliteitsbehoeften van bedrijven.

Ontdek hier hoe onze deelwagenmobiliteitsservice werkt.

Versterk de duurzaamheid van jouw bedrijf met Hertz en Bruno Car Rental

Elektrisch rijden is niet alleen een stap richting milieuvriendelijkheid, maar ook een slimme zakelijke keuze. Met Hertz’ expertise en Bruno Car Rental's lokale dienstverlening profiteer je van lagere brandstofkosten, belastingvoordelen en een groen imago, waardoor je bedrijf zowel duurzaam als efficiënt kan opereren.

Benieuwd naar hoe elektrisch rijden jouw bedrijf kan versterken? Neem vandaag nog contact op met ons salesteam via sales@groupbruno.be of bezoek www.brunocarrental.be voor meer informatie. Samen met Hertz zetten we de volgende stap naar duurzamere mobiliteit.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: