Limburg verbindt. Vanaf dit seizoen treedt Group Bruno trots op als partner vanne Spor.

29 augustus 2024   Group Bruno

Limburg verbindt. Vanaf dit seizoen treedt Group Bruno trots op als partner vanne Spor.

Vlnr: Sam Kerkhofs, Emiel Reuten (Marketing Bruno), Luca Bruno & Rik Verheye

Voetbalclub Sporting Hasselt en Group Bruno sluiten een uniek partnership af. De Hasseltse voetbalclub is trots dat een toonaangevend bedrijf als Group Bruno kiest voor deze lokale samenwerking met nationale bekendheid.

Group Bruno heeft al vele jaren een groot hart voor de Limburgse sport. Sinds 2014 zijn we trouwe partner van voetbalclub KRC Genk, tot seizoen 2022 zelfs shirtsponsor. Daarnaast zijn we sinds begin dit jaar ook partner van Patro Eisden Maasmechelen. Maar ook basketbalclub Hubo Limburg United, de handbalclubs Hubo, Sezoens Achilles Bocholt en Sporting Pelt, en vele lokale sportclubs kunnen op onze sportieve steun rekenen.

We houden van sport want dat verbindt mensen, net als Group Bruno”, zegt Luca Bruno, marketingdirecteur. “We zijn al jaren onze sportcommunity verder aan het uitbouwen omdat we geloven in de kracht van samenwerken aan één doel. Dat gebeurt niet alleen in de sport maar ook elke dag in onze vestigingen van Bruno Service Stations en de Bruno Foodcorners maar ook bij Bruno Car Rental, Opruimen.Net, Green Hotel Genk, Nina Bruno Vastgoed en Bruno Mazout. Onze bijna 700 medewerkers in alle locaties van Group Bruno zetten zich elke dag in om onze klanten de beste producten en service te bieden. Dat kan alleen als we dit doen als één team. Sporting Hasselt kan ons daarin ook inspireren. Sinds de overname van de club door Sam Kerkhofs en Rik Verheye waait er een frisse wind bij Sporting Hasselt. Hun creatieve en opvallende aanpak is een inspiratiebron voor velen. Ook bij Group Bruno zijn we steeds op zoek naar nieuwe invalshoeken om onze diensten en producten naar een hoger niveau te brengen. We kijken dan ook uit naar een fijne sportieve en smakelijke samenwerking.

Reactie van Sporting Hasselt

Naast een voorliefde voor voetbal, delen we ook de waarden van verbinding, vernieuwing en ambitie, op lokaal, provinciaal en Vlaams niveau. Deze samenwerking past perfect bij onze visie om sterke partnerschappen te vormen en gezamenlijk te groeien”, zegt Sam Kerkhofs van Sporting Hasselt.We kijken ernaar uit om samen met Group Bruno nieuwe successen te boeken en onze gezamenlijke doelen en doelpunten te bereiken."

Ontdek het artikel op de onderstaande websites: 

Made in Limburg

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: