Inspirerende sessies bij Group Bruno

21 mei 2024   Group Bruno

Inspirerende sessies bij Group Bruno

 

Bij Group Bruno hechten we veel waarde aan het delen van onze kennis en het inspireren van onze partners. Daarom nodigen we regelmatig ondernemingen uit op ons hoofdkantoor voor inspirerende sessies, waar we ondernemingsverhalen, waardevolle tips en innovatieve ideeën delen. Onlangs mochten we bedrijven als KBC, Voka, Van Havermaet en studenten van de Hogeschool PXL verwelkomen.

KBC: Focus op Duurzaamheid

Tijdens een boeiende sessie met KBC waarbij duurzaamheid centraal stond, deelde Angelo Bruno het verhaal van Group Bruno en legde uit hoe het bedrijf inspeelt op de uitdagingen van de toekomst, specifiek binnen de dieselindustrie. Onderwerpen zoals HVO 100 (Hydrotreated Vegetable Oil), duurzame infrastructuur en waterstof plannen kwamen uitgebreid aan bod. Deze initiatieven benadrukken onze toewijding aan een groenere toekomst en bieden waardevolle inzichten voor andere bedrijven die duurzaamheid als prioriteit hebben.

Studenten Allround Business Management - Hogeschool PXL

Onlangs verwelkomde Group Bruno enthousiaste studenten van de opleiding Bedrijfsmanagement Allround van Hogeschool PXL. Luca Bruno nam de studenten mee op een inspirerende reis door het familiebedrijf. Elk detail van de groei en bloei van Group Bruno werd belicht, waardoor de studenten een diepgaand inzicht kregen in onze bedrijfsvoering.

Na een uitgebreide rondleiding door het hoofdkantoor en Bruno Service Station genoten de studenten van een heerlijke lunch bij Bruno Foodcorner.  Een dag vol inspiratie om toekomstige ondernemers kennis te laten maken met innovatieve bedrijfsstrategieën, duurzame oplossingen en de essentiële stappen in ondernemerschap. 

Voka en Van Havermaet: Inspiratiesessie Bedrijfsoverdracht

Group Bruno had het genoegen om het Voka-Vlaams netwerk van ondernemingen ondernemersclub van Zuid-Oost Limburg te ontvangen voor een inspiratiesessie over bedrijfsoverdracht, in samenwerking met Van Havermaet. Van Havermaet verzorgden een interactieve presentatie over dit complexe en essentiële proces.

Hun inzichten belichten cruciale aspecten van bedrijfsoverdracht en bieden praktische adviezen voor de aanwezige ondernemers. Als bedrijf dat diepgeworteld is in familiewaarden, begrijpt Group Bruno het belang van het zorgvuldig overdragen van een familiebedrijf. Of het nu gaat om overdracht aan een zoon, dochter of een externe partij, het is een proces vol uitdagingen en kansen die zorgvuldig moeten worden gemanaged.

Bij Group Bruno zijn we trots op onze rol als inspiratiebron voor zowel gevestigde ondernemingen als toekomstige ondernemers. Door het organiseren van deze inspirerende sessies hopen we bij te dragen aan een duurzame en succesvolle toekomst voor bedrijven in onze regio. We kijken ernaar uit om nog meer ondernemingen en studenten te verwelkomen voor boeiende en leerzame ervaringen.

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact op via sales@groupbruno.be en ontdek hoe Group Bruno jouw onderneming kan ondersteunen.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: