Een grote viering van onze Bruno familie!

13 mei 2024   Group Bruno

Een grote viering van onze Bruno familie!

 

Op 4 mei was het een buitengewone dag voor al onze Bruno Foodcorners. Voor het eerst in lange tijd sloten we de deuren al om 18u, een zeldzaamheid voor ons. Maar dit keer was er een speciale reden voor deze vroege sluiting. Onze Bruno familie, bestaande uit meer dan 600 toegewijde medewerkers verspreid over al onze vestigingen, kwam samen voor een onvergetelijk personeelsfeest bij de prachtige abdij van Herkenrode.

Het thema van de avond? 'Cirque de Bruno'! Een feest vol spektakel en verrassingen stond onze medewerkers te wachten. Het was een viering van onze gemeenschappelijke inspanningen en prestaties van het afgelopen jaar, waarin we als één grote familie samenwerkten.

Met meer dan 27 nationaliteiten vertegenwoordigd in onze Bruno familie, zijn we trots op de diversiteit die ons verbindt. Tijdens het feest werden onze medewerkers verwend met heerlijk eten, lekkere drankjes, muziek en entertainment.

Angelo Bruno deelde een inspirerende toespraak waarin hij iedereen bedankte voor hun toewijding en inzet, en hen aanmoedigde om te blijven streven naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.

Het was een bijzondere gelegenheid die ons inspireerde om onze deuren eerder dan normaal te sluiten. Want soms is het belangrijk om samen stil te staan, te vieren en te genieten van de momenten die ons verbinden als Bruno familie.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: